Permanent makeup

Lashes and brows By vest

  

Til dig som ønsker smukke naturlige bryn. 


Microblading ( PMU) også kaldt hairstrokes - ja, kært barn har mange navne, hvilket kan forvirre lidt. Her vil jeg prøve at forklare hvad microblading er. 


I dag er Eyebrow Embroidery (microblading) den mest foretrukne teknik, hvad angår bryn – og dette er med ganske god grund. Microblading er en form for permanent makeup (PMU) og denne foretrukne metode handler om, at man nænsomt deponerer farvepigmenter i det yderste hudlag på brynene. Ved microblading er det muligt at justere og forme på tynde, sparsomme, asymmetriske eller manglende bryn vha. specialfremstillede nåle og udstyr, som er EU-godkendte. 


Du behøver derfor ikke at lægge makeup i dine bryn hver morgen, og spare derfor en masse tid, og så forsvinder det hellere ikke hvis man skal ud og bade. Det er med til at forskønne dine øjne, og give et smukt løft der forynger dit ansigtet. 


Behandlingen forgår med manuelt værktøj og ikke med maskine. Det er i sig selv et håndværk.  Det er os muligt mod en mer pris at få lavet en naturlig shading / ( skygge for en mer pris, dette gøres også manuelt. - tillæg 500kr. 


Resultatet af microblading vil være meget naturligt og realistisk, da brynene visuelt ligner små og tynde hairstrokes/hårstrå. 


Microblading er derfor en unik mulighed for dig, som enten mangler bryn, vil have fylde på allerede eksisterende bryn, vil spare den daglige optegning af dine bryn eller som ønsker en  anden form med et naturtro resultat.


Har du i forvejen gl. PMU, eller tatoveret bryn, skal du gøre opmærksom på dette inden, da det i nogle tilfælde ikke kan lade sig gøre at anvende metoden. 


Microblading er kun en semipermanent makeup; det skyldes, at vi kun placerer farvepigmentet in epidermis (det yderste hudlag) og toppen af det yderste lag af dermis.  Det bedtyder at farvepigmenterne arbejdes overfladisk i huden, hvilket vil betyde, at den behandling man får udført efterhånden vil udjævnes og farven der deponeres i huden vil derfor ”forsvinde” igen. 


Behandlingen kan holde fra 8 mdr. – 2 år alt efterbehandlingstyper og hudtyper. 


Man skal forvente min. 1 til 2 opfyldninger, nogle skal have 3. Eller 4. 

Der skal typisk gå mellem 4-6 uger mellem hver. I enkelte tilfælde kan flere behandlinger være nødvendigt.


For at opnå det bedste resultat råder jeg derfor alle mine kunder til at genopfriske af PMU ca. 1 gang årligt – gennemsnitligt. 


Hudtyper kan dog variere fra person til person og derfor betyder det, at der kan være nogen, som har behov for en genopfriskning hver 6. mdr., hvorved andre kan vente mere end 1 år, inden farven aftager og trænger til en omgang mere. 


Ved at vedligeholde sine bryn sikrer man det gode resultat. Da vi arbejder i levende celler og farven deponeres så overfladisk og hermed også er ekstrem sårbar overfor alle ydre, men også indre påvirkninger, så er der ingen garanti for at forløbet er ens for alle. Det afhænger af hudtype, hormonel balance, livsstil, solvaner mm.  


Gør det ondt og er smertefuldt?

Det afhænger selvfølgelig af ens smertetærskel, men man bedøver huden og langt de fleste synes ikke, at det er meget værre end at få rettet øjenbryn med pincet. Faktisk får mange af kunderne sig en lille lur under behandlingen og mærker intet. Nogle syntes at mærke mere ved touch up. 


Har du spørgsmål anbefaler jeg at du tager kontakt til mig, så kan vi få en god snak, eller evt. En før konsulation som er gratis. 


Er du meget i tvivl om du ønsker forandringen, vil jeg råde dig til at lade være, i hvertfald til, at du i det mindste har læst om behandlingen, og føler dig tryg ved din beslutning. Det er ligeledes min sikkerhed. 

 Andre former for permanent makeup


Ombre/ Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end Microblaing/Hair strokes. 

 

BEMÆRK: Ønsker du ar ændre teknik fra Microblading til Ombre/powder, vil du blive pålagt 500.- ekstra. ( gælder kun hvis 1. behandling er udført af Ann-Lee Vest) Har du allerede gl. PMU, udført af andre, vil prisen være den sammen som 1. behandlings pris.

 

Lipgloss/læber

En meget lille mund kan blive optisk forstørret og udviskede læbekonturer vil med permanent makeup kunne genoprettes og forskønnes. Dine læber vi få en frisk glød.

Der er mange måder at tilfører læben farve på, jeg er uddannet indenfor de nyeste teknikker i læbepigmentering, og det er muligt at skabe demensioner i læben med læbecontour, eller give læben et mere naturligt lipgloss look. Denne metode giver et meget naturligt resultat og kan sammenlignes med lipgloss effekt.


Classic eyeliner

til dig der ikke vil stå og tegne den op hver morgen. Kan laves som en naturlig liner eller med vinge.

Du godkender altid optegningen inden behandlingen begyndes.