Hvad er Lash extensions

Lashes and brows By vest

  

Goodbye mascara ....


Lash Extensions er en måde hvorpå man kan forlænge ens naturlige vippe.


Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst.

Vi har mange forskellige kurver, længder fra 7mm - 15mm, samt forskellige tykkelser. Det er også muligt at tilvælge Lash Art, som er farvede vipper, glitter eller jewels. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne.


Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.

KLASSISK Teknik: Én for én sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper.


Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible lime tilgængelige på markedet. Limen indeholder cyanoacrylater tilsat gummikomponenter så extensionsne kan tilhæfte og forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Vi benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2,5 uge.


Påsætningen tager ca 1,5 - 2,5 timer alt efter hvilken teknik, og man falder ofte i søvn undervejs da proceduren er meget behagelig. Du kan nu kun se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.


For at beholde de smukke vipper anbefales en large opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt hvordan lang tid der går

mellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger mellem, andre 4 uger.


Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.

 

$ 00.00